PolyView Studio

За POLYVIEW

СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН И 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

PolyView Studio ProjectPolyView Studio ProjectPolyView Studio Project

КОИ СМЕ НИЕ?

“Интериорният дизайн и 3D визуализацията днес са необходимост при създаването на проект“

Ние от Polyview Studio работим в сферата на интериорния дизайн и 3D визуализацията повече от 10 години. Работата ни по множество различни проекти ни позволява да се наречем експерти в интериорния дизайн.

Ние сме мултидисциплинарно студио, специализирано в 3D визуализации, анимации, графичен и интериорен дизайн. Студиото е създадено през 2010 година с първоначална идея да обслужва една единствена фирма с фокус само във визуализиране на архитектурни проекти.

В последствие дейността се разраства и днес студиото работи в сътрудничество с архитекти, графични и 3D дизайнери, както и декоратори, предлагайки пълен пакет от услуги в зависимост от нуждите на своите клиенти.

“Poly View Studio” има награди от международни конкурси. Участва в реализирането на различни проекти в областта на архитектурното проектиране, включително и на разработването на 3D анимации и 360 градусови панорамни изображения.“Poly View Studio” съчетава технологии и иновативни идеи за създаването на възможно най-добрия резултат спрямо изискванията на клиентите. Проектите са следствие от техния подробен и задълбочен анализ, който определя и индивидуалния подход към всеки един проект.

Ето как създаваме и реализираме своите идеи

НАШИЯТ РАБОТЕН ПРОЦЕС

Планиране

Уточняване стила, материалите и архитектурните особености на помещението.

БЮДЖЕТ

Определяне ценовия клас на обзавеждането според определени фактори.

ПРОЕКТИРАНЕ

Разчертаване на помещенията в 2D план (разпределение). Създаване на 3D визуализация.

Реализиране

Авторски надзор и съдействие при контакта с партньорските ни фирми и фабрики.

Нещо малко повече за нас и нашата работа

Създаването на интериорен дизайн за конкретно помещение изисква комбинативна мисъл и задълбочени познания за пространствено разположение, цветови схеми и материалознание. При изпълнението на проект за клиент, на първо място е стила, който интериора трябва да следва и функционалността на всяко помещение. 

3D визуализацията има за цел да представи даден проект максимално реалистично. Вземат се предвид всички технически характеристики като квадратурата на помещенията, разположението на стените, наличието на скосове, разположението на прозорците, от които ще влиза естествена светлина и др.  Визуализациите с високо качество отразяват всеки малък детайл, като декорите и осветлението, тъй като те са ключови за впечатлението, което помещението създава.

Опита ни през годините ни позволява смело да заявим, че можем да отговорим на очакванията на всеки клиент. Създаваме уютни домове с кухни в класически стил, работим по проекти на модерни апартаменти, отговарящи на всички последни тенденции в интериорния дизайн. Освен частните домове ( къщи и апартаменти ), в портфолиото си от успешни проекти имаме и не малко визуализации на хотели, ресторанти, обществени и търговски площи. 

Водещо при създаването на една 3D визуализация е крайния бюджет, който клиента има, тъй като от него зависят много от детайлите, започвайки от подовете и настилките, преминавайки през стените и конкретното изпълнение и дизайна на мебелите. Създаването на визуализация без предварителна информация за бюджета може да доведе до невъзможност проекта да се реализира, или да се наложи да реализира частично, което никога не е максимално удовлетворяващо за клиента. 

При създаването на интериорен дизайн за всяко отделно помещение, ние се стремим да уточним начина, по който хората ще го използват и кои мебели или кътове в помещението са приоритетни.

Нашите услуги

СИЛАТА НА НАШИЯ ЕКИП

WEB DESIGN

Цялостна разработка и поддържка на имиджови сайтове и сайтове за електронна търговия на готови платформи!

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН, РЕКЛАМА И АНИМАЦИЯ

3D архитектурна анимация, моушън графика, анимация на персонажи. Изготвяне на принт и уеб реклама, Брошури, визитки, лого, рекламни пана, каталози, флаери.

ПРОГРАМИРАНЕ

Екип от висококлвалифицирани програмисти, работещи с Java, C#, C, C++, PHP, Java Script. Създаване и управление на бази от данни

МЕБЕЛЕН РАЗКРОЙ

Цехът който изградихме за нуждите на нашето студио сега е и на ваше разположение. Мебелно проектиране, разкрояване, кантиране, разпробиване, сглобяване и монтаж на мебели проектирани от нас.

ЛУКСОЗНИ, АВТОРСКИ ТАПЕТИ

Луксозни винилови покрития, релеф на материала, флорални или графични мотиви, актуални и модерни.

ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ И МРЕЖИ

Проектиране, монтиране, изграждане, криптиране, окабеляване. Решения за хардуер и софтуер, както и преференциални цени от нашите търговските ни партньори

PolyView Studio ProjectPolyView Studio ProjectPolyView Studio ProjectPolyView Studio Project

Какво е важно да знаете?

ДНЕВНА

При създаването на дневна / хол за даден дом, ние целим да опознаем навиците и предпочитанията на хората, които ще живеят там. Някои предпочитат да прекарват времето си вечер пред телевизора, настанени на удобен диван, други предпочитат готвенето, четенето на книги, игрите с малките деца и др., Всеки един от тези навици би трансформирал коренно дизайна и обзавеждането на помещението.

КУХНЯ

Кухнята е сърцето на Вашия дом. В зависимост от помещението и начинът, по който то се използва, ние целим да създадем пространство, което ще Ви предразполага, както да приготвяте любимата си храна, така и да и се наслаждавате с любимите си хора и приятели. Кухнята следва концепцията за дизайн на дома и отговаря на функционалните Ви изисквания, като , големина и брой на плотовете на кухнята, разположение на кът за хранене, брой хора, които да могат комфортно да се настанят и др.

СПАЛНЯ

Спалните помещения са мястото за усамотение и почивка за всеки член от семейството. Обзавеждането на всяка спалня изисква прецизен баланс между нуждата от комфорт и спокойствие и функционалността и удобството. Наличието на гардероб за дрехи с правилен размер и разположение, нощни шкафчета, дискретно осветление, кресло и др. детайли в помещението ще го превърнат в едно от любимите Ви места в дома.

БАНЯ / WC

Санитарните помещения отдавна не са просто нужни, те са част от дома и трябва да бъдат изградени с мисъл за удобството на хората. Днес банята е и място за ежедневна релаксация от забързаното ежедневие. Интериорния дизайн на банята може да бъде изпълнен по много различни начини, включвайки разположение на душ-пити, вградени душ системи, душ кабини, хидромасажни панели и др. При създаването на дизайна на едно санитарно помещение е важно да бъдат съобразени всички специфики на техническото изпълнение на проекта. Това е важно, за да бъде крайният резултат не просто много красив, но и реализуем. 

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor